Vremenska prognoza

Organizovano polaganje lovačkih ispita PDF Štampa El. pošta
Napisao Nebojša Ristić   
subota, 05 jun 2010 15:24

Lovačko udruženje "Minićevo", bogatije za 14 novih lovaca

Lovačko udruženje "Minićevo", bogatije za 14 novih lovaca. Dvadesetprvog maja 2010.godine u organizaciji Lovačkog saveza Srbije, u Minićevu pred komisijom LSS koju su sačinjavali:

Vladimir Videnović podpredsednik LSS, kinološki sudija-predsednik komisije,

Dragan Grujić, upravnik lovišta "Timok" Mali Izvor-član komisije

i Ivan Đorđević, diplomirani šumarski inžinjer upravnik lovišta "Klisura"-član komisije.

Polagalo je 14 lovaca pripravnika. Lovci pripravnici su prošli pripravnički staž koji je trajao godinu dana i dobili saglasnost od svojih instruktora da mogu da izađu pred komisijom za polaganje lovačkih ispita.

Svoje znanje su pred komisijom pokazali: Lakić Tomislav iz Minićeva član sekcije Minićevo, Krstić Duško iz Zaječara član sekcije Petruša, Miladinović Vladimir iz Beograda, Jelenković Saša iz Ošljana, Živanović Bratislav iz Ošljana članovi sekcije Ošljane, Pešić Ilija iz Zaječara, Pešić Ljubisav iz Zaječara, Petrović Božidar iz Novog Korita i Đorđević Miloš iz Knjaževca članovi sekcije Novo Korito, Đokić Ratomir iz Debelice, Urošević Miron iz Beograda i Cvetković Martin iz Debelice članovi sekcije Debelica, Jovanović Ljubinko iz Drenovca član sekcije Drenovac i  Milanović Rusomir iz Koželja član sekcije Koželj.

Svi članovi su pokazali zavidno znanje i položili lovački izpit i od ove godine će svoje znanje pokazanom na ispitu primenjivati sa oružjem zajedno sa lovcima iz svojih sekcija.

Nebojša Ristić

Poslednje ažurirano petak, 24 decembar 2010 13:40
 

Anketa

Da li ste zadovoljni novom prezentacijom udruženja?
 

Ko je online?

Imamo 6 gostiju na mreži

Kursna lista